OVER

PATRIZIA

PATRIZIA ESPOSITO

Na mijn afstuderen aan de Hogeschool voor de Kunsten in 1993, heb ik mij gespecialiseerd in de multidisciplinaire speelstijl van de Commedia dell’Arte in Italië. Vanaf 2013 ben ik mij gaan verdiepen in het maken van makers en volgde ik lessen bij diverse Italiaanse meesters om de ‘oude’ technieken van het masker maken te leren. Sindsdien ontwerp, maak en verkoop ik handgemaakte lederen maskers voor onderwijs, voorstellingen, feesten of als origineel kado.

Daarnaast bied ik actieve lezingen, maskerspeltraining en coaching voor educatieve en communicatieve doeleinden op maat aan afhankelijk van uw organisatie en doel, daarin staan ook de karaktermaskers van de Italiaanse Commedia dell’Arte centraal.

Neem vrijblijvend contact op om te vragen naar de mogelijkheden en de prijzen. Om je een indruk te geven een Commedia masker kost gemiddeld 235,-

Met haar, een grote neus of als het leer extra bewerkt is iets meer.

Ieder masker is uniek en handgemaakt. Je hebt jarenlang plezier van je masker als object of als instrument.

Mijn maskers worden o.a gebruikt voor theater-educatie, rollenspel, performances door artiesten, docenten, coaches en vonden hun bestemming in Engeland, Griekenland, Amerika, Duitsland, België en worden ook op diverse (jeugd)scholen in Nederland gebruikt voor het ontwikkelen van een fysieke bewustzijn en acteertechnieken.

NIEUWSBRIEF

Twee maal per jaar schrijf ik een nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven over nieuwe maskers, lezingen, en trainingen?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!